Le Moustache
Entry About Linkies Stuff Follow




tears :')
Monday, October 7, 2013 | 11:15 PM | 0 Students




                                                assalamualaikum. hye guys.

cuti pmr ni. bosan kan. yes. bosan gila. duduk terperap kat rumah. tengok tv, melantak, tidur. banyak buang masa. exam nak dekat. tapi study pun tak lagi. nak nak math. masya-Allah. nothing to say lah ==' sejarah pun sama. okay. naik stress aku study pasal 2 subjek ni. dengan probs melambak. okay.

now, i'm in relay. okay. nobody cares. just, skati aku ah nak naip apa. aku secretkan siapa dia. yaa, semua orang tak boleh tahu. kecuali swankyF'. paksa la cemana sekalipun, aku tetap akan cakap aku single. mwehehe :b cite sikit pasal dia? em, act aku dah lama kawan dengan dia. dia baik, perfect, smart, kemas. he is my prince, my honey, my friend, my light of my life, my mickey, my dream guy. okay. that's all. malas nak cite pepanjang.

okey, nak dijadikan cerita, my friend ade suka dia dulu. hm crush kat dia. and now, aku rasa serbasalah. yes. serbasalah gila T^T "friendship or relationship" eh of coz aku pilih friendship. tapi, kita kena adil. maybe ada yang cakap aku selfish. okay. lantak lah kau nak cakap apa. tapi aku tahu mana betul mana salah. nobody understand me. semua takkan faham kenapa aku buat macam ni. sokay dah biasa dah. for my friend, sorry. aku takde niat nak buat kau sakit hati. besides kau dah ada relay kan? so, enjoy ur relay. aku tanak disebabkan lelaki, kita gaduh. no no no. maafkan aku okay :')

i don't know lah why mood aku petang ni tak okay. aku tak tahu apa yang aku fikir. asal aku sedih hah? asal aku stress hah? hormon tak stabil maybe -.-

                                       "aku akan nangis bila aku nak nangis"


                     "sometimes i feel so happy. sometimes i feel so sad"

manusia. tak akan lepas dari masalah. hey tell me siapa yang takda problems? tell me tell me. takde kan? tengok je orang tu happy. but deep inside? Allah je tahu :') bila kita stress, semua yang ada kat sekeliling kita jadi tak kena. semua. orang cakap sikit kita nak marah. kan? well, that's normal. bila aku stress, aku prefer menyendiri. thinking alone. termenung jauh. tak hiraukan sekeliling. aku hidup dalam dunia aku je. and aku akan buat apa yang aku nak buat. contohnya jerit, marah, membebel, ketawe, mengamuk, campak barang, sepahkan bilik, nangis, mengilai, makan. sometimes macam orang gila. huh, my family je tahu perangai aku kat rumah ._. eh tapi tu masa aku stress je ok. bukan every second o.o

actually aku tak tahu nak bebel apa lagi. aku tak tahu apa yang tengah fikir. haihh *makan lipas* k ah. chow.






Older Post | Newer Post