Le Moustache
Entry About Linkies Stuff Follow




ma' family
Thursday, October 3, 2013 | 12:42 AM | 1 Students
Hi assalamualaikum. Yow wassap wassap  ._.

So hari ni nak cite ape ek? *thinking* k. kau ada family kan? Yaa, family. Kalau takde family, masakan kau boleh hidup dengan sendirinye. Same la dengan aku. Aku pun ade family. Okay. Let’s start ;)


Ayah? nama dia Badrul Hisham. Okay. Ayah aku selalu buat aku jealous. Dia asyik manjekan adik aku yang sorang tu je. Me? Macam tunggul. Ok aku sedar aku dah besar, tapi aku pun nak manje-ii jugak T.T lol ape siaa aku nih -.- dear ayah, walaupun ayah memanjang busy 24 jam. Tapi orang tetap respect ayah. Sebab ayah tak pernah nak abaikan family kite. Hmm :’)



Ibu. Ni ibu aku. Membebel? Itu lumrah -.- kalau aku dah penat nak dengar die membebel, aku naik atas kunci pintu bilik. Wkwk. I know, ibu mane yang tak sayang anak en. ibu mane yang tanak anak die berjaye en en en.



Ini pulak. Kakak aku. Umur die aku tak ingat. Maybe dalam 21 kot. Entah. Act malas je nak cite pasal die nih -.- menyampah -.- sangat -.- menyampah -.- tersangat -.- sangat -.- menyampah -.- aku dengan die dah macam strangers dah. Tak selalu tegur. Ye lah, die pun menyampah -.- nengok muka aku. Teringin sangat nak ade kakak macam akak-ii mai. Yang caring, baik. Ni? Fewwww, cari gaduh je. Ade je nak cari kesalahan orang. Ahh lantak ah, dia buat aku macam tak wujud, and aku buat dia macam tak wujud. Adil. Tapi, aku tetap sayang dia. Err –‘ yeke? Eh lupe pulak. Nama die Sara Shaza -.-




Now, my abang! Nama dia Faisal Faiz. Panggil pejal, panggil Faiz pun boleh. Nasib baik aku ade abang. Kalau tak, aboyy je lah peneman aku kat umah ._. die caring, die baik, die sporting, die garang, die smart, die pembersih. Aku prefer cite dengan die ah kalau ade probs. Die ni open minded. Best. Pas tu, die suke bongkar meja belajar aku. Elehh, jeles letteww orang sekolah. Mesti die rindu time sekolah. Umur die now about 19 kot. Tiada rahsia antara aku dngan die. Kalau aku smunyikan pun, die akan tawu jugak -.- abang aku ni, manje orang nya. Die selalu merajuk dengan ibu aku. Wkwk. Da ah. Panjang sangat.




Okay. Ni abang aku num2. Nama dia Afif Haikal. Aku tak rapat sangat dengan die. Die nih, matang orangnya. Kalau aku ngan adik aku memekak, nanti die marah. Die pendiam. Dia pelik ._.Pas tu kalau balik umah, berkurung dalam bilik 24 jam. Turun time makan je. Bende yg dia buat dalam bilik? Layan bola, bola, bola, ps je keje die -.- aku pun tak tau nak nasihatkan die cemana lagi. Ceh. Macam la aku ni rajin sgt xD btw, die form5 tahun ni. Sekolah asrama kat kolej vokasional.



Ini saya. Nama saya nur sherin. Saya pelik kenapa nama saya sherin. Pelik. Sangat pelik. Ayah kata ayah amik nama ni, sebab masa ayah accident dulu, ada sorang doctor yang bernama sherin. Doctor tu baik sangat. So, ayah saya kenang budi, letak nama anak dia sama dengan nama doctor tu. Patut lah ayah beria ria nak saya jadi doctor. Hmm. Ahh skema gile ayat -.-t sokay ah. Bersyukur je lah aku dapat nama ni. Ramai yang jealous. Sebab tu diorang nganjing-ii nama aku. Jealous cakap jealous, sebab nama gwa limited edition T.T en en en. Nah amik gambar budak ni. Nama budak ni sherin. Dia adik CR7. Ok :b 




Last last last! My only and one lil brother. Nama dia muhd zulkarnain. Panggil zul je. Kalau aku, aku panggil die pondan. Wakaka xD sebab die ni penakut sangat. Nak pegi toilet sesorang pun takut. Kalau takde org teman, nanti die nangis. Dah darjah3 kot. Tu lah, manje sangat -.- bila ade iklan “terlajak laris” tuh, confirm aku ngan abang aku nganjing die. Ahaha :D zul ni, kekadang bestfriend aku, kekadang musuh ketat aku. Entah la? Aku meluat nengok muke die. Aku suka dengki die. Akak jenis ape la aku ni ek ._. kekadang die suke kacau aku time aku diam. Nyemak -.- tetibe baling bantal kat aku. Budak ni sindrom down ke ape? -.-t aku selalu gaduh dengan die, tapi tak lame. 5minutes dah baik balik. Pastu gaduh balik. Tapi kalau kau nengok kitorang gaduh, mesti kau cakap kitorang sweet. Wkwkwk. Dah ah. Adik aku ni geng ngan akak aku. Puih menyampah -.- tak pe. Sherin geng ngan abang :p 



Okay sebelum tamat. Aku nak cakap pasal budak bawah ni. Nama dia Elissa Aisyah bte Azmi. Dia cousin aku. Aku sayang die giler-ii. Hmm. Kalau aku pgi cb, just nk lepaskn rindu aq kat die je. Elissa ni macam adik aku dah. Kan best kalau tukar dngan si zul tuh. Sebab zul geng dengan is, abang elissa. Dia darjah 4 ._. dia boleh dikatakan bestfriend aku jugak la.

 


 okay. nak tengok gambar-ii yang lain? scroll bawah


nyampah dengan gang ni -.-






comel adik aku^^ nama dia sherin. dia darjah3 xD


helloww. muka zul comel je masa kecik. now. macam @$!$@!




elissa^^



Afif with zul -.-

she's my teddy bear :)

Last. My aboyy comey >< dah banyak kali aku mention nama dia en? Ah bior ah. Blog aku. Aku punye suke ah nak cite ape :b nah amek gambar aboyy buat kenangan. Dah bye. Fi hifzillah













Older Post | Newer Post